Steg 1:

Kolla värdet på din gamla enhet

Det är ekonomiskt och bra för miljön att panta sina gamla enheter. Fyll i uppgifterna nedan så räknas det belopp ut som din gamla telefon, surfplatta eller dator är värd idag.

Tips! Ring *#06# för att få ditt IMEI-nummer på SMS
Din enhet kan tyvärr inte värderas. Kontrollera att produktnamn, IMEI, serienummer eller produktkod är rätt.
Din enhet kan tyvärr inte värderas. Kontrollera att produktnamn, IMEI, serienummer eller produktkod är rätt.

Inbytesvärdet som du får via beräkningsverktyget gäller om din enhet bedöms, av oss, vara i gott skick. Annars kommer vi göra avdrag på summan. För både iOS och Android behöver Apple-id respektive Google-konto vara helt bortkopplade för att undvika ytterligare avdrag.

I gott skick räknas enheter som följer våra kriterier. Enheten behöver kunna starta och fortsätta vara påslagen utan att laddare sitter i. Skärmen ska vara fungerande och utan fysiska skador, gäller för mobil, surfplatta och dator. Enheten ska dessutom vara i gott kosmetiskt tillstånd, givetvis lägger vi ingen större vikt vid normalt slitage. Alla knappar ska vara på plats och fungera. Inga modifikationer ska ha gjorts på enheten. För datorer gäller också att operativsystemet ska starta och att aktiveringslåset är borttaget. 

Steg 2:

Beställ returpaket

Fyll i formuläret nedan för att beställa ett returpaket från oss. Lägg i din gamla enhet och skicka tillbaka det till oss. Tänk på att göra en säkerhetskopia på din gamla telefon, surfplatta eller dator  så att du inte förlorar viktiga dokument och bilder. Skicka tillbaka paketet inom fem dagar från och med att du har mottagit ditt returpaket.
  Varför är det bra att panta gamla enheter?

  Att panta din gamla mobil, surfplatta eller dator är bra av flera olika anledningar. Delvis ur en ekonomisk vinkel – du sparar den summan din enhet är värd när du köper en ny.

  Men det är också bättre för miljön. Genom att panta din gamla mobila enhet kan den antingen få förlängd användningstid – för visst är det så att många byter ut sina gamla mobiler trots att de är funktionsdugliga. En del behöver senaste uppdateringar för att kunna effektivisera sitt arbete eller privatliv och andra är inte lika beroende av den senaste tekniken. 

  Skulle enheten inte gå att använda längre så skickas den till återvinning. När du återvinner din gamla enhet besparar du jorden på koldioxidkrävande utvinning av en mängd mineraler som finns i dina gamla enheter. Win-win för alla. 

  Våra partners

  Vi samarbetar med en mängd olika företag för att kunna erbjuda er som kund de absolut bästa lösningarna. 

  Boka en kostnadsfri konsultation

  Är ni intresserade av att veta mer om våra tjänster? Fyll i formuläret nedan för att boka en kostnadsfri konsultation.