Full koll på alla företagsbilar med Fleet

De allra flesta företag och organisationer ser effektivisering som något positivt – speciellt när det kommer till administrativa uppgifter som tar tid från kärnverksamheten. Med vår tjänst Körjournal kan ni ta ytterligare ett steg – tänk er en helt digital och automatisk körjournal! Med vår smidiga tjänst Körjournal får ni en komplett körjournal direkt i mobilen eller i webbläsaren. Via portalen kan en administratör få en överblick över företagets samtliga fordon – i realtid.

En annan fördel med en digital körjournal är givetvis att ni slipper pappersarbete eftersom all manuell hantering av bilarnas körjournal försvinner. Alla körningar som görs med bilen registeras i körjournalen via GPS och GSM så att varken företag eller anställda riskerar att upptaxeras i efterhand. En digital körjournal är säkrare och dessutom är den godkänd av Skatteverket. 

Automatisk hantering

Med Trecoms Körjournal slipper ni krångla med papper och penna.

Godkänd av skatteverket

Trecom Körjournal följer Skatteverkets krav med adress, datum, tid och mätarställning. 

Överblick i mobilen

Som administratör får du tillgång till tjänsten direkt i mobilen eller på webbläsaren. 

Körjournal direkt i mobilen 

Med Trecoms tjänst Körjournal får du en komplett godkänd körjournal direkt i din mobil eller webbläsare utan krångel. Med våra smarta funktioner och automatik slipper du en massa pappersarbete, dessutom minskar risken för en kostsam skatterevision i efterhand.

Ingen mer manuell hantering

Med vår körjournal försvinner all er manuella hantering av bilarnas körjournal. Den automatiska hanteringen gör att ni sparar tid som kan användas produktivt istället. En annan viktig fördel är att du säkerställer en korrekt körjournal som är godkänd av skatteverket

Automatisk registrering 

Körjournalen dokumenterar alla körningar automatiskt via GPS och GSM så att varken företag eller anställda riskerar att upptaxeras i efterhand. Du har tillgång till tjänsten via både app och webb. 

Skapa zoner och ha koll på bilarna

Som administratör kan du säkerställa att fordon inte används utanför geografiska områden med ett så kallat Geofence. Du kan också skapa en eller flera zoner. Dessutom blir notifierad när en bil åker ut eller in i zonen.

Ladda ner broschyr

Läs mer i broschyren om vårt digitala körjournalssystem – för ett mer effektivt administrationsarbete på ert företag. 

Ladda ner broschyr

Våra partners

Vi samarbetar med en mängd olika företag för att kunna erbjuda er som kund de absolut bästa lösningarna. 

Boka en kostnadsfri konsultation

Är ni intresserade av att veta mer om våra tjänster? Fyll i formuläret nedan för att boka en kostnadsfri konsultation.