Vi kan företagstelefoni

Man kan inte vara bäst på allt och ert företag ska kunna fokusera på det som är kärnan i just er verksamhet. Gör det enkelt och ta hjälp av oss på Trecom när ni är i behov av företagstelefoni. Vi är nämligen experter på just företagstelefoni. Vi har flera års erfarenhet inom branschen och vi finns för att hjälpa er att få de bästa och mest effektiva lösningarna för just er. 

Vi tillhandahåller skräddarsydda lösningar efter era förutsättningar och önskemål. Med allt i från mobila eller fasta företagsabonnemang och företagstelefoner, till växelsystem och IP-telefoni.

Hör av er till oss så bokar vi in ett möte där vi tillsammans går igenom vad just ni har för önskemål och behov.

Våra tjänster för företagstelefoni

Vi har flera olika tjänster inom företagstelefoni för att ni som kunder ska kunna hitta något som passar just er. Vi kan anpassa våra lösningar efter era behov. Läs mer om vad vi erbjuder eller kontakta oss redan idag.

Operatörtjänster

Vi hjälper er att hitta rätt operatör och passande abonnemang.

Läs mer

Hårdvara som tjänst

Hyr hårdvara av oss så har ni alltid den senaste tekniken. 

Läs mer

Molnväxel

Effektivisera och förenkla ert arbete med vår obegränsade molnväxel. 

Läs mer

Svarsservice

Era kunder får snabb service och korta väntetider med vår svarsservice.

Läs mer

Våra partners

Vi samarbetar med en mängd olika företag för att kunna erbjuda er som kund de absolut bästa lösningarna. 

Få mer tid över med komplett företagstelefoni

Många företag möter utmaningar i det som egentligen inte tillhör kärnverksamheten. Administrativa program, svåra kommunikationslösningar, överdrivet krångliga telefontjänster och avancerade installationer. Vill man som företagare sköta allt själv är risken att det blir onödigt dyrt och tidskrävande. Det kan därför vara en bra idé att ta hjälp av ett företag som är experter på just företagstelefoni.

Men varför är företagstelefoni så viktig att ha koll på? Jo, med rätt anpassat system kan ni både effektivisera ert arbete och spara tid. Det ger utrymme för att kunna fokusera på det som är viktigt för just er verksamhet. Tekniken går hela tiden framåt och genom att ta hjälp av specialister kan ni hela tiden få den senaste tekniken – smidigt och enkelt! 

När ni hittat ett företag som ni kan känna er trygga med går ni tillsammans igenom behov, önskemål och förutsättningar. Oftast kan ett sådant företag erbjuda anpassade lösningar skräddarsydda efter varje enskilt företag. IP-telefoni, telefonväxel, molntjänster, svarsservice och automatiska körjournaler är ett urval av tjänster som ett företag kan behöva använda sig av. 

Boka en kostnadsfri konsultation

Är ni intresserade av att veta mer om våra tjänster? Fyll i formuläret nedan för att boka en kostnadsfri konsultation.