Only – ett anpassningsbart växelverktyg

I vårt växelverktyg Trecom Only har vi samlat flera smarta funktioner som kommer göra företagandet för er lite enklare och mycket effektivare. Med Trecom Only får ni alla viktiga funktioner inom växeltelefoni i ett och samma system.

I abonnemanget ingår allt ni behöver för en smidig administration direkt i appen. Ni får också tillgång till Trecom Survey där ni kan genomföra alltifrån enkla kundundersökningar till mer avancerade studier. Chatt, telefonkonferenser, videomöten och företagsväxel är bara ett urval av de funktioner som ni får tillgång till med Trecom Only. 

Läs mer

Molnbaserad telefonväxel

Vill ni effektivisera och förenkla er verksamhet? Då är en molnbaserad telefonväxel något ni bör överväga. Trecoms molnbaserade telefonilösning är en tjänst för både stora och små företag som är ute efter ett anpassningsbart växelsystem. Det är enkelt att växa i både storlek och funktionalitet. Inom svenska företag idag är IP-telefoni standard och det har många fördelar. Systemet har stor flexibilitet och kan anpassas efter ert företags förutsättningar. Med vår molnbaserade telefonilösning får ni konsultation, förstudie, installation, driftsättning, support och service – och den allra senaste tekniken. 

Med Trecoms molnväxel slipper ni investeringskostnader och ni betalar bara för de tjänster som ni använder. Ni kan också välja fritt mellan fast telefon eller mobila enheter. En molnbaserad telefonilösning är skalbar och obegränsad.

Kostnadseffektivt

Ni slipper investeringskostnader. Betala bara för de tjänster ni använder. 

Obegränsat utrymme

Ni har ingen begränsning i storlek, geografi eller teknik.

Anpassningsbart

Tjänsten kan anpassas efter vad ni behöver och efter era förutsättningar. 

Boka en kostnadsfri konsultation

Är ni intresserade av att veta mer om våra tjänster? Fyll i formuläret nedan för att boka en kostnadsfri konsultation.