Ökad trygghet med våra tjänster för IT & säkerhet

En stark IT-säkerhet blir allt viktigare för företag som bedriver verksamheten till stor del uppkopplade mot internet. När den digitala närvaron ökar kräver det också bättre lösningar och ökad medvetenhet hos både ledning och arbetstagare. Det kan vara svårt att veta hur man ska tänka kring val av lösningar och därför har vi Trecom tjänster som är specialiserade på just IT och IT-säkerhet. Exempelvis får ni med Trecoms MDM full kontroll över företagets mobila enheter. I tjänsten ingår funktioner som effektiviserar hanteringen kring e-post, wifi, säkerhet och inventering. Med programpaketet Office 365 kan ni effektivisera kommunikationen sinsemellan genom att ni har ert virtuella kontor med er – var ni än befinner er.

Office 365

Ni kan vara produktiva – och effektiva – var och när som helst. 

Läs mer

MDM

Få en fullständig översikt över företagets mobila enheter.

Läs mer

Våra partners

Vi samarbetar med en mängd olika företag för att kunna erbjuda er som kund de absolut bästa lösningarna. 

Rätt IT-säkerhet för ökad trygghet

Tycker ni inom er verksamhet att tjänster för IT-säkerhet “inte är viktig”? Sätt er in i tanken på hur länge ert företag skulle klara sig utan IT-tjänster. Vad skulle egentligen hända med er verksamhet om ni inte kunde komma åt er data under en period? Att strunta i – eller inte vara påläst om – säkerheten är aldrig en bra idé. Man brukar säga att en kedja aldrig är starkare än sin svagaste länk och om man funderar på innebörden av meningen kan man förstå att det inte krävs mycket mer än ett mänskligt snedsteg för att ett dataintrång ska bli verklighet. Vilket för många företag idag skulle kunna ge förödande konsekvenser. 

Känns det som en djungel med alla olika IT-säkerhetslösningar och tjänster? Vi på Trecom kan IT och vi kan IT-säkerhet. Med våra skalbara tjänster hittar vi anpassade lösningar efter era behov och önskemål. Med vår expertis hjälper vi er med trygghet, säkerhet och andra orosmoment så att ni kan fokusera på kärnverksamheten och känna er lugna med säkerheten kring er data. 

Boka en kostnadsfri konsultation

Är ni intresserade av att veta mer om våra tjänster? Fyll i formuläret nedan för att boka en kostnadsfri konsultation.