Trecom Only

Med tjänsten Trecom Only får ni tillgång till flera smarta funktioner som gör livet på arbetsplatsen lite lättare. Alla viktiga funktioner inom företagstelefoni – samlat på ett och samma ställe.

Boka kostnadsfri konsultation

Ett marknadsledande växelverktyg

Behöver ni effektivisera och uppdatera ert tidigare val av företagstelefoni? Med Trecom Only får ni tillgång till flera smarta funktioner som kommer göra ert företagande lite enklare.

Smarta funktioner som gör företagandet lite enklare

“Allt var klart på två timmar och fungerade. Lösningen är tidsbesparande och förenklar vår vardag.”

Magnus Alholme, Borås Elhandel

Only Teams

Trött på att missa samtal under Teams-möten? Med vår enkla integration av Teams blir du automatiskt upptagen i samtal när du är i ett möte eller Teams-samtal. Detta görs utan behov av extra licenser eller kostsamma tillägg via Microsoft. Du kan enkelt koppla ihop ditt konto med appen och är redo att använda den!

Funktionalitet

Företagstelefoni på ett enkelt sätt

Videomöten och telefonkonferenser

Automatiska bekräftelser och påminnelser

Att skapa en telefonkonferens i Trecom Only är väldigt enkelt och du skapar den direkt via mobilen, surfplattan eller datorn. Det tar bara några få knapptryckningar och du bjuder enkelt in både interna och externa deltagare. Mötet bokas direkt in i mottagarens kalender som en vanlig kalenderpost med all information. Där finns också all information tillsammans med en klickbar länk som leder direkt till konferensen.

Schemalägg dina stående telefonkonferenser så slipper du skapa nya varje gång. Att skapa och bjuda in deltagare till en telefonkonferens är inte längre än några knapptryckningar bort, oavsett om man är på språng eller inte.

En personligare känsla med full HD

Utvecklingssamtal, möten eller intervjuer? Trecom Only ger er stabila, brusfria och videomöten och videokonferenser i full HD. Det är enkelt och problemfritt att skapa och ansluta till möten. Du kan dessutom enkelt byta över från en pågående telefonkonferens till videokonferens. Om du vill visualisera en idé eller process, kan du enkelt dela din skärm under videokonferensen.

Med mötesunika koder säkerställer ni att det som delas under mötet är säkert. Du kan dessutom skapa era videokonferenser direkt via mobilen, surfplattan eller datorn. Det tar bara några få knapptryckningar och du bjuder enkelt in både interna och externa deltagare.

Infoga en Trecom Only-konferens

Vårt smarta Outlook-tillägg gör det möjligt för dig att boka en Trecom Only-konferens direkt via Outlook. Genom att aktivera tillägget i Outlook kan du boka en konferens direkt i Outlook – lika enkelt som du bokar den i Trecom Only. All nödvändig information så som anslutningslänkar och inringnings-nummer följer med automatiskt och deltagarna kan ansluta på det sätt som passar dem bäst.

Samarbete & kommunikation

Knyt ihop teamet

Vill du snabbt och enkelt få input från en eller flera kollegor? I den inbyggda chatten skapar du enkelt olika kanaler för att chatta, dela filer och utbyta idéer. Det blir en enda plats för meddelanden där du enkelt kommunicerar med enskilda kollegor, avdelningar eller hela företaget. Chatten minskar också mängden intern e-post och alla meddelanden är sökbara.

Chatten ger er ett enkelt verktyg där ni kan kommunicera med varandra, oavsett var ni befinner er. I gruppchatten håller du dina kollegor uppdaterade med den senaste informationen om ett projekt, kampanj eller en kund. Kanske behöver ni diskutera de senaste ändringarna gällande ert gemensamma projekt? Nu behöver ni inte befinna er på kontoret eller i samma land för den delen för att jobba effektivt och friktionsfritt.

Dela snabbt och enkelt

I Trecom Only kan du effektivisera ert interna arbete genom att dela filer i de konversationer som berör dem. När du delar filer och dokument kan du dessutom lägga till viktig kontext som du inte får när du bläddrar i mappar. På så vis blir det också lättare att hitta filen. Du behöver inte vara på kontoret eller framför datorn för att dela eller ha tillgång till de delade dokumenten. Trecom Only synkroniserar automatiskt meddelanden, filer och dokument som är delade från dina kanaler så du alltid har tillgång till samma information oavsett om du använder mobil, dator eller surfplatta.

Visa vad du menar direkt från din skärm

Den finns många tillfällen när skärmdelning kommer till användning. I Trecom Only kan du till exempel enkelt bjuda in kunder, partners eller andra kollegor till en online-presentation med hjälp av powerpoint. Det blir tydligt och du slipper att förklara komplexa flöden eller processer över telefon när du kan visa direkt på skärmen. Detta tillsammans med videokonferenser gör Trecom Only till ett oerhört kraftigt och effektivt verktyg.

En mängd olika frågetyper

Med Trecom Survey genomför ni alltifrån enkla kundundersökningar till mer avancerade studier. Vårt survey-verktyg är inbyggt i Trecom Only och du kan skapa en enkät direkt via mobilen!

Trecom Survey är ett mångfacetterat verktyg och klarar alla typer av enkäter ett företag eller en forskare vill genomföra. Med ett brett urval av frågetyper, subfråge-logik och påminnelser finns det inga hinder. Importera deltagarlistor från ett CRM och kom igång direkt!

Både för telefontäta telefonister och gemene användaren

Ibland går det inte att koppla ett samtal. Det kan vara så att kollegan sitter i möten eller redan pratar i telefon, då är det bra att kunna dela samtalsinformationen. Slipp manuellt skriva chattar, mejl eller post-it-lappar. Dela samtalet direkt till kollegan! Med Trecom Only kan du enkelt dela ett samtal i en chatt eller i en kanal. När du gör du kan den du delar samtalsinformationen till enkelt ringa upp personen direkt från chatten.

Administration

En portal för administratörer

För att underlätta administrationen av er telefoni i Trecom Only, har vi skapat en smart och användarvänlig administratörsportal som finns i Trecom Onlys mobilapp. I er portal, som alltid ingår i ert abonnemang, sköter ni enkelt inställningar, håller koll på era abonnemang och hanterar användare. Tillsammans med vår snabba support, håller portalen nere era ledtider och förenklar för dig som kund.

Självklart har den som administrerar Trecom Only även tillgång till vår fantastiska support! I kombination med portalen kommer ni att snabbt kunna göra nödvändiga ändringar och tillägg.

Schemalägg hela året, direkt i appen

Stänger ni tidigare på fredag, eller har ni specifika öppettider under storhelger eller i semestertider? Inga problem. I Trecom Only schemalägger ni superenkelt era öppettider direkt via mobilen eller i datorn, så öppnar och stänger växeln automatiskt. Om ni vill kan ni schemalägga alla dagar som ni ska ha stängt för hela året, så stänger växeln automatiskt. Självklart kan ni lika enkelt ändra tillbaka detta själva i växeln om något skulle ändra sig.

Det är enkelt att vara kund till Trecom

Vi bygger våra lösningar för att möta våra kunders behov och vi hjälper till med att fatta trygga beslut. Inget krångel, bara riktigt bra lösningar.

Boka kostnadsfri konsultation

Funktionalitet

Allt du behöver!

Smidig, visuell överblick över svarsgrupperna

Med vår dashboard får du och dina kollegor en tydlig och visuell översikt över aktiviteten i era svarsgrupper. Ni kan snabbt och enkelt se hur företagets olika svarsgrupper presterar och om någon av grupperna är överbelastade. Ni ser bland annat hur många som är inloggade, hur många som är i kö och hur många missade samtal företaget har.

Vår dashboard ger dig visuell överblick över aktiviteten i företagets olika svarsgrupper. Du kan enkelt se om grupper är överbelastade och behöver fler deltagare. Wallboards historiska data ger dig dessutom ett fantastiskt verktyga för resursplanering av era svarsgrupper!

Kraftfullt, integrerat och lättanvänt!

Precis som det låter är Trecom Onlys analysverktyg ett enkelt men kraftfullt statistik-verktyg som vi har byggt in. I realtid ser du alltifrån samtal i kö till snitt-svarstider på era svarsgrupper.

I Trecom Only får ni en överskådlig vy över era samtal och det går snabbt att se när ni har som mest inkommande samtal på era svarsgrupper och ni kan därefter bemanna era svarsgrupper för att hålla nere kötiderna. Har ni inte möjlighet att svara kan ni enkelt styra om trafiken under peaktider till vår integrerade svarsservice.

Växelnummer, mobil eller fast direktnummer?

I Trecom Only väljer du och dina kollegor enkelt själva vilka nummer som ska visas utåt – och när.

Du kan dessutom välja att visa ett supportnummer, det väljer ni helt själva. Du kan också välja att alltid visa ditt mobilnummer när du ringer från mobilen, eller ditt fasta direktnummer när du ringer från din desktop eller fasta telefon.

Svarsgrupper med Trecom Only

Måste svarsgrupper vara krångliga att sköta? Det tycker inte vi. Därför har vi förenklat svarsgrupper så att de passar alla typer av organisationer, utan att bli komplexa och svårarbetade.

Ibland är en tillfällig svarsgrupp riktigt smart. Som vid en produktlansering eller annan aktivitet som kan leda till specifika frågor från kunder och andra.Skapa en tillfällig svarsgrupp direkt i Trecom Only, så förenklar du både för företaget och ger inringaren bättre service. Ni kan dessutom skräddarsy svarsgrupperna precis efter era behov – och det kräver ingen förkunskap. Du administrerar svarsgrupperna lika enkelt via mobiltelefon som på surfplatta eller dator.

Håll koll på dina meddelanden på alla enheter

Röstbrevlådan i Trecom Only ger dig samma funktionalitet som de röstbrevlådor du är van vid. Men du får dessutom en visuell överblick av dina meddelanden och väljer själv vilka meddelanden du vill lyssna på, spara eller radera – och i vilken ordning.

När du får ett nytt meddelande får du en notis direkt i appen. Du ser också tydligt vilket nummer som har ringt dig samt datum och klockslag. Röstbrevlådan är synkad över dina olika enheter så att du har tillgång till alla meddelanden, oavsett om du använder dator, mobiltelefon eller surfplatta.

Smart lagring av samtal

Spela in alla era samtal, eller bara vissa, det är upp till er! Med vår tjänst samtalsinspelning kan ni välja automatiskt inspelning eller manuell, det går även att välja att spela in vissa svarsgrupper medan andra inte spelas in.

Den flexibla tjänsten är enkel att administrera och det görs lika enkelt i mobilen som i datorn och självklart är den i enlighet med MiFID II.

Samtalen lagras i Trecom Only och är krypterade. Vill du kan du spara ner dem och lagra på en annan plats. Vår lagring tillåter 150 000 samtal för en användare och 300 000 på en svarsgrupp. Vi harsatt ett standardlagringstak på 6 månader. Vill ni ändra det är det fritt fram!

Få en tydlig överblick på alla era samtal

Samtalsloggen i Trecom Only är fylld med all er data och du kan enkelt hitta samtal för användare, svarsgrupper och även inspelningar!

Överblicken visar även en leaderboard för användarna samt en statistiköversikt. I leaderboarden kan du se vilka agenter som presterar bäst i svarsgruppen du valt och i statistiken ser du mer ingående data på samtalen.

När kan du använda hänvisningar?

Att ändra sin hänvisning i Trecom Only är superenkelt och går lika bra att göra från din mobiltelefon, surfplatta eller dator. Hänvisningen ändras alltid i realtid. Hänvisningar är ett enkelt sätt att slippa störande telefoner under möten och telefonkonferenser. Men det kan också vara ett smidigt sätt att dela upp arbetsdagen i de delar när du är tillgänglig och de delar när du behöver sitta fokuserat och arbeta. Om ni har en bemannad växel blir det dessutom mycket lättare för er receptionist att veta vilka personer på företaget som är tillgängliga för samtal och inte.

Aktivitetsstyrda vidarekopplingar

Vidarekoppla dina samtal manuellt eller via aktivitetsstyrning från datorn, mobilen eller surfplattan.

Du kan också lägga in aktivitetsstyrda vidarekopplingar, alltså vidarekopplingar som styrs av aktiviteter. Du kan exempelvis välja hänvisningen ”Semester” så kopplas alla samtal direkt till växeln. Du kan också enkelt stänga av och aktivera funktionen när du vill. Detta är en funktion som ni själva styr över.

Ha koll i realtid

Är din kollega upptagen eller tillgänglig? Med Trecom Only har du alltid full koll på kollegorna och deras linjestatus oavsett om de är i ett samtal, videosamtal, telefon-, eller videkonferens. Det gör att du, eller er receptionist, alltid ser i realtid om personen är i samtal eller inte innan ett samtal vidarekopplas. Du ser linjestatus oavsett om du använder Trecom Only i din mobil, surfplatta eller dator.

Ljud i HD-kvalitet

Trecom Only erbjuder en ljudupplevelse utöver det vanliga – borta är hack och brus. Vi använder den allra senaste tekniken för kvalitativ överföring av röstdata vilket gör att du och dina inringare alltid får en samtalsupplevelse med god ljudkvalitet. Ljudet håller dessutom samma höga kvalitet, oavsett om du använder datorn, mobiltelefonen eller surfplattan för att ringa.

Ha med hela växeln, i fickan

Med VoIP använder du enkelt alla växelfunktioner som du är van vid, även om du inte har täckning eller om du befinner dig i ett land med dyr samtalstaxa. Ring, ha telefon- eller videokonferenser och ring videosamtal. VoIP är fullt integrerad i växeln, vilket innebär att du inte missar några tjänster när du använder den.

Tack vare vår mobilapp har du alltid hela växeln i fickan med full funktionalitet. Så länge appen har tillgång till internet kommer du vara tillgänglig, precis som vanligt. Det innebär att om du är utomlands, eller har dålig täckning, så räcker det med att du är ansluten till wifi för att ha full funktionalitet.

Skapa egna ljudfiler på studs

Med Trecom Only är allting enkelt, även ljudfilerna. En företagsväxel behöver som oftast ljudfiler, alltifrån svarsgrupper till kömeddelanden. Istället för att spela in dem själva har vi tagit fram en tjänst vi tror du kommer gilla. Med vår smarta Text to Speech-funktion skriver du meddelandet du vill ha, väljer röst och vart den ska ligga. Enklare än så blir det inte.

Gör livet på arbetsplatsen lite enklare

Vi har samlat alla smarta funktioner ni behöver för er växeltelefoni, på ett och samma ställe.

Boka en kostnadsfri konsultation

Är ni intresserade av att veta mer om våra tjänster? Fyll i formuläret nedan för att boka en kostnadsfri konsultation.