Nu är butiken öppen dygnet runt!

Som kund till Trecom får ni tillgång till vår webshop. Det är som en helt vanlig webshop, men helt anpassad till just din verksamhet men mycket enklare och smartare. VI har ett stort utbud av produkter, men många företag vill styra valmöjligheterna för sina medarbetare. Vår webshop gör det möjligt att låsa sortimentet till ett begränsat urval som du bestämmer själv.

Om det är tiotusentals produkter eller bara tio, spelar ingen roll. Det är alltid kostnadseffektivt att ha kontroll på inköp och utgifter. Trecoms webshop ger dig direktaccess till ett 12 000 kvadratmeter stort centrallager. När du loggat in ser du aktuell lagerstatus på just ditt sortiment. ”Slut på lager” är osedvanligt sällsynt. Lagret är stort och mycket välfyllt.

Leverans nästkommande dag

Din order hanteras snabbt och effektivt, eftersom du har direktkontakt med centrallagret. Produkterna kan därför levereras nästkommande dag beroende på när du lägger din beställning.

Attestfunktion (korta ner paragraf)

De flesta företag har en kostnadsgräns för sina medarbetares inköp. Andra företag vill få samtliga inköp attesterade internt innan köpet godkänns. Webshoppen har en smart inbyggd funktion som gör det möjligt att signera ordrar elektroniskt innan köpet genomförs.

Allt viktigt på ett ställe

Orderstatus, inköpshistorik, statistik m.m. är tillgängligt för administratörer direkt i shopen. Tidsbesparande, smart och enkelt.

Är du redan kund?

Vill du ansöka om webshop?

Är du kund hos oss? Ansök om webshop här.